CANNING STREET RESIDENCE

LAUNCESTON, TAS

canning (1).JPG
canning (7).JPG
canning (6).JPG
canning (5).JPG
canning (4).JPG
canning (2).JPG
PROJECT DETAILS

This heritage cottage was given an award-winning overhaul and the addition of a modern living pavilion, to make it a complete inner-city executive home. The cottage’s original flooring became new joinery as old elements were upcycled to add character and history to the contemporary addition.

 

A stunning feature to this property’s outdoor space is the redevelopment of an old scullery as a private studio. The scullery has been sand-blasted externally and relined internally to provide a practical space for the occupants.

  • Instagram

Challenging, influencing + leading in

SUSTAINABILITY

© CBM Sustainable Design All rights reserved | Site by The Right Id